Training, Formació Tècnica a l’Entorn del Manteniment a l’Hospital Vall d’Hebron

 

Rubén Sánchez – Commissioning i Consultoria de Facility Management

A TEST JG, a més a més dels nostres clàssics serveis de consultoria de Facilities Management i Commissioning, sempre hem realitzat alguns innovadors serveis dins de l’ampli ventall de JG. Últimament, l’enginy, així com les circumstàncies del mercat en els últims anys, ens han ajudat a desenvolupar serveis com el de Selecció de Personal Tècnic i altres com el que us presento de “Formació Tècnica”.

Durant l’últim trimestre del 2018, vam realitzar un curs intensiu de climatització de 20 hores a personal tècnic de manteniment de l’Hospital Vall d’Hebron. Aquesta formació, que inclou el desenvolupament del material, la impartició de les classes teòriques, així com les pràctiques en cap de les instal·lacions del client, va ser impartida per mi, Rubén Sánchez.

El curs intensiu es compon de 4 sessions teòriques de 4 hores cadascuna, a les nostres instal·lacions amb un temari que inclou fonaments de disseny, sistemes de climatització així com tractament de la humitat, necessitats de ventilació, equips i materials, posada en servei, recepció de les instal·lacions, i manteniment i conducció de les instal·lacions. A més a més, la cinquena i última sessió de 4 hores, es va realitzar un situ a les instal·lacions de l’Hospital amb diferents casos pràctics a camp.

L’experiència suposa un interessant repte, per una part està el fet condensar i plasmar tants conceptes sobre una de les instal·lacions més completes en el sector de l’Edificació, i per l’altre, aconseguir despertar un interès que, al seu torn, cobreixi les expectatives generades pel client.

  • Etiquetes

  • Arxiu