Software de Gestió de
Facility Management

Software SaaS per a la gestió integral
de l’explotació d’edificis
i d’instal·lacions.

Contacta’ns

Sol·licita informació i una
demostració sense cap
compromís.


FACILITIES MANAGEMENT SOFTWARE AT ITS FINEST!

El software MantTest.net és l’eina perfecta per a la gestió integral dels serveis generals de les organitzacions. Què podem aconseguir amb MantTest.net? Eficiència en la gestió, traçabilitat, estalvi de costos i avaluació de la qualitat dels serveis.

GESTIÓ WEB/APP

Gestió d’ordres mitjançant dispositius portàtils online i offline. Estalvi de temps administratiu pels operaris. Disponible per codis QR i NFC.

ADAPTABILITAT

Personalització d’informes mitjançant plantilles editables en format Excel, configuració de correu electrònics, avisos i característiques dinàmiques a les entitats.

PANELL DE CONTROL

Personalització de l’escriptori virtual per usuaris amb accessos ràpids a la informació més rellevant del dia a dia.

GESTOR DOCUMENTAL

Gestor documental d’arxius relacionats amb actius, contractes, normativa i documentació tècnica relacionada amb els serveis gestionats.

ESCALABILITAT

El producte s’adapta a les necessitats de la llicència del client, segons usuaris o dimensions del projecte.

TEST JG

Software creat conjuntament entre tècnics especialitzats del sector i del departament d’IT propi de JG Ingenieros.

Serveis

COMMISSIONING

Posada en servei
Auditories tècniques
Due Diligence
Certificacions LEED-BREEAM

El procés de commissioning, també anomenat de posada en servei, s’efectua durant el procés constructiu i permet garantir la correcta regulació, disseny, compliment de la normativa vigent, eficiència energètica i, en general, assolir el cicle de vida dels actius segons les condicions del projecte.

FACILITY MANAGEMENT

Plecs de contractació
Control de qualitat dels serveis
Projectes de manteniment
Projectes de neteja

Què és realment el Facility Management? La gestió de tot allò que fa que el core business de les organitzacions funcioni sense saber-ho. T’ajudem a trobar el millor model de gestió per a maximitzar la satisfacció dels usuaris al mínim cost

FORMACIÓ

Cursos tècnics d’instal·lacions
In company
Actualització de Normativa
Facility Management

La formació és fonamental per a tenir professionals eficients i resolutius. Des de TEST JG volem donar valor afegit a la formació i, per això, impartim cursos sobre els temes més actuals del sector: Facility Management, BIM, noves tecnologies… Què millor que aprendre de la mà de professionals del sector?

ENGINYERS QUE SELECCIONEM ENGINYERS

Propietats
Instal·ladores
Mantenidores
Enginyeries i arquitectures

Necessites personal tècnic? Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la enginyeria, tenim un equip de tècnics que portaran a terme tot el procés de selecció. Personal tècnic, amb coneixements del sector i amb les aptituds necessàries per a poder valorar les qualitats dels candidats.

Clients

ASSOCIACIONS

PROGRAMA KIT DIGITAL

TEST JG se convierte en Agente Digitalizador del programa Kit Digital para ayudar a las PYMES en su proceso de digitalización con su solución MantTEST*, la herramienta de gestión de Facility Managament.

*Categoría “Gestión de procesos”. A partir de 300€/mes.

Notícies / Novetats

Requereixes de més informació?
CONTACTA AMB NOSALTRES