TEST JG patrocina el màster en Facility Management i Gestión d’Actius de la UNED

Vols aprofundir en les diferents situacions reals del Facility Management i la Gestió d’Actius en el camp de la gestió d’infraestructures tant en el sector terciari com en el sector industrial?

TEST JG patrocina el curs modular de la UNED, que a través de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials, ofereix el programa de formació sobre Facility Management i Gestió d’Actius que s’imparteix per tercera vegada en aquesta convocatòria 2018-2019.

L’objectiu del curs és exposar i aprofundir en les diferents situacions reals del camp del FM. S’analitzarà la normativa d’aplicació, que avui permet certificar a les empreses o organitzacions, però sobretot la metodologia pràctica de la gestió i altres eines de control i operació. La resolució de nombrosos casos pràctics ajudaran als estudiants a assimilar els continguts i percebre la utilitat dels conceptes exposats.

La formació té una estructura modular, per la qual cosa s’ofereixen itineraris desenvolupats en mòduls que condueixen a diferents titulacions de diferents nivells.

  • Curs Expert professional en Facility Management. 15 crèdits ETCS.

Del 23 de gener de 2019 al 17 de juny de 2019. Preu: 450€.

  • Curs Expert professional en Gestió d’Actius. 15 crèdits. ETCS

Del 23 de gener de 2019 al 17 de juny de 2019. Preu: 450€.

  • Màster Facility Management i Gestió d’Actius. 60 crèdits. ETCS.

Del 23 de gener al 4 de novembre de 2019. Preu: 1.800€.

El termini de formalització de la matrícula acaba el 16 de gener de 2019.

Per a més informació, feu clic aquí.