Congrés d’arquitectura 2016: FM en espais d’ús públic

En el marco del Congrés d’Arquitectura 2016,  organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el passat 13 de juliol es celebrà la jornada de “Facility Management en l’espai d’ús públic”.

JG Ingenieros i TEST JG hi van participar i va ser una jornada molt interessant i especialment ben organitzada. La primera part es vascelebrar a l’excepcional Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Allà s’exposaren diferents ponències on es va destacar la necessitat de revaloritzar els espais públics sosteniblement i a baix cost, la importància de la col·laboració dels agents involucrats en els projectes i en totes les seves fases o la necessitat de la implicació de la ciudadanía, entre d’altres.

Amb la presentació de casos pràctics, es va parlar també de la utilitat de les noves eines i models de la informació als ajuntaments, del pensament lateral imprescindible para poder desenvolupar la figura del Facility Manager i del projecte de les “SUPERILLES” a la ciutat de Barcelona.

En una segona part, es van visitar tres patis interiors de l’Eixample i es va concloure l’acte amb una taula de debate a la sala de actes d’equipament municipal de Barcelona.

 

banners

Descarregar el programa de la jornada aquí

En breu estaran disponibles les ponències i el vídeo de la jornada, però de moment us deixem algunes fotos de l’acte:

IMG_0012

IMG_8677

IMG_0023

IMG_0078

IMG_0082

  • Etiquetes

  • Arxiu