1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions organitzat per l’ACI

El passat 5 de novembre, es va celebrar el primer Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions organitzat per la ACI (Associació de Consultors d’Instal·lacions de Catalunya) en el World Trade Center de Barcelona.

✅ La trobada va ser tot un èxit i va agrupar molts professionals del sector. Al llarg de la jornada es van tractar temes de tota mena ja que el congrés estava dividit en:

  • Espai Avancem: dedicat a l’anàlisi de les tendències i l’evolució del sector. En aquesta sala es va parlar sobre, Com serà el futur? Quines són les tendències del disseny d’instal·lacions en l’edificació? Com evolucionarà el paper dels consultors i altres agents de l’edificació?
  • Espai Innovem: dedicat a solucions tecnològiques. En aquesta sala es va parlar sobre Smart Building, revolució tecnològica en temes de climatització i indústria 4.0 i nous reglaments.
  • Espai Millorem: dedicat a la gestió empresarial i d’equips. en aquesta sala es va parlar sobre disciplines i estratègies per a la millora i l’eficàcia en gestió de les empreses, direcció empresarial i gestió dels equips de persones.

En representació de TEST JG, va assistir Albert García, el nostre expert en Facility Management i ens va explicar els reptes actuals i del futur del Facility Manager en l’espai Avancem.

Moltes gràcies a la ACI per convidar-nos a participar en aquest gran i prestigiós congrés. Us desitgem molts èxits!

A continuació us deixem amb la web del congrés. Clic aquí.

  • Etiquetes

  • Arxiu