QUI SOM

TEST JG va ser constituïda l’any 1990 a Barcelona, dins del grup de JG Ingenieros. Som una enginyeria amb experiència d’esperit jove i dinàmica, amb professionals de mentalitat liberal i independent que té com a finalitat primordial la persona i, per tant, considera el treball com un mitjà, l’èxit com a derivada i el resultat com la conclusió de la feina ben feta.

Som una empresa que treballem per solucionar problemes. Estem especialitzats en Commissioning, Consultoria de Facility Management, Formació i Selección de Personal. A més a més, el nostre equip d’informàtics ha desenvolupat íntegrament MantTest.net, un software per a la gestió integral de l’explotació dels edificis i les instal·lacions.

Ens caracteritzem per la versatilitat dels nostres tècnics i la capacitat d’adaptabilitat davant de qualsevol situació o context. Fidels als nostres principis ètics i morals, som un grup de professionals capaç de fer front qualsevol projecte amb il·lusió, treball, esforç i constància.

Política de qualitat i associacions

Paral·lelament, cada vegada estem més interessats en assolir i demostrar una actuació ambiental responsable, controlant l’impacte de les activitats, els productes i els serveis oferts, tenint en compte la seva política i objectius mediambientals. Per aconseguir les fites definides, assegurar el seu compliment i establir un pla de millora contínua, es disposen i certifiquen regularment les normes ISO 9001 i ISO 14001 en relació a la gestió de la qualitat i el medi ambient respectivament. En concret, TEST JG disposa de les dues certificacions renovades l’any 2017.

D’altra banda, la presència dels nostres enginyers en diferents associacions lligades al Facility Management, al manteniment, a l’explotació i la gestió energètica, permet a TEST JG una visió global, innovadora i actualitzada de les últimes tendències per a la millora continua dels seus serveis.